Interline Starterspakket zwembadreiniging klein

Alleen online

33,49

29,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Interline Starterspakket zwembadreiniging klein

Het Starterspakket zwembadreiniging klein van Interline is een basispakket met chemicaliën voor kleinere zwembaden. Het gaat dan om zwembaden met een maximale inhoud van 8.000 liter en dat kunnen ook de opblaasbare Intex zwembaden zijn.

Wat zit erin?

Het starterspakket klein bevat: 180 snel oplossende mini chloortabletten (2,7 gram) van organisch chloor, een zakje van 640 gram pH minus poeder, een drijver voor de chloortabletten, en 25 teststrips waarmee het water snel kan worden getest.

Specificaties: Interline Starterspakket zwembadreiniging klein

  • Naam: Starterspakket zwembadreiniging klein
  • PLU: 1201236
  • Merk: Interline
  • Artikelnummer: 52781142

Recensie: Interline Starterspakket zwembadreiniging klein

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief