Extra koopzondag! Op 29 april is onze winkel open van 12 - 17 uur Meer info

Interline pH plus 1 kg

Niet op voorraad
8,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Interline pH plus 1 kg

Als het blijkt dat de pH waarde van uw zwembad te laag is kunt u de pH plus van Interline gebruiken. Tijdig reageren op een afwijkende meting kan veel geld en onnodige schade besparen.

Hoe merkt u dat de pH waarde te laag is?

Zodra de pH waarde in uw zwembad te laag is kan dit allerlei nare effecten hebben. Zo krijgt u sneller last van rode ogen en zal het neusstuk van een zwembril sneller doorbreken. De mooie tegels zullen ruwer worden en voegen kunnen los komen. Een waterpomp zal 3 keer zo snel kapot gaan door het corroderen. Ook zal uw water bruin worden, alle sulfaten die gevormd worden door het corroderen geven het water geen aantrekkelijke kleur.

Wat moet ik doen?

Door pH plus te gebruiken kunt u het niveau weer in orde krijgen. Het is daarbij nodig een meting te doen met bijvoorbeeld teststrips, een ideale waarde van 7.2 is gewenst. pH plus kan in stappen toegevoegd worden om zo langzamerhand het pH niveau naar een optimaal punt te brengen.

Specificaties: Interline pH plus 1 kg

  • Naam: pH plus 1 kg
  • PLU: 1256225
  • Merk: Interline
  • Inhoud: ± 1 kg
  • Geschikt voor: Het verhogen van de pH waarde

Recensie: Interline pH plus 1 kg

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief