2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Interline pH minus 1 kg

Niet op voorraad
8,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Interline pH minus 1 kg

Als het blijkt dat de pH waarde in uw zwembad te hoog is kunt u de pH minus van Interline gebruiken. Door snel te reageren op een schommeling in de pH waarde kunnen er veel kosten en onnodige beschadigingen voorkomen worden.

Hoe merkt u dat de pH waarde te hoog is?

Met een te hoge pH waarde zal uw zwembad sneller vies worden. Ook heeft u sneller last van rode ogen, droge huid en zal badkleding sneller aftakelen. Het water kan troebelig of zelfs melkachtig worden! Een filter zal het ook zwaar krijgen omdat het calcium dat aangemaakt wordt zich gaat hechten aan het zand in de filter.
Tot slot werkt chloor minder goed bij een te hoge waarde, dus u zult er meer in moeten gooien voor het zelfde effect, wat tot hoge kosten kan uitlopen.

Wat moet ik doen?

Door pH minus te gebruiken kunt u het niveau in een zwembad weer in orde krijgen. Het is daarbij nodig een meting te doen met bijvoorbeeld teststrips, een ideale waarde van 7.2 is gewenst. pH minus kan in stappen toegevoegd worden om zo langzamerhand het pH niveau op een optimaal punt te brengen.

Specificaties: Interline pH minus 1 kg

  • Naam: pH minus 1 kg
  • PLU: 1256224
  • Merk: Interline
  • Inhoud: ± 1 kg
  • Geschikt voor: Het verlagen van de pH waarde

Recensie: Interline pH minus 1 kg

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief