2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Interline Elektronische pH- en chloormeter

(9)
Niet op voorraad
29,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Interline Elektronische pH- en chloormeter

Aan de basis van zwemplezier staat helder en schoon water. Daarom is het belangrijk om regelmatig de pH- en chloorwaarden van het zwembad te controleren. Dit kan nu eenvoudig met deze elektronische pH- en chloormeter.

Eenvoud
In een handomdraai worden de metingen verricht. Zo is er geen gedoe meer met teststrips, staafjes en kleuren. De bediening is simpel en de uitslag verschijnt binnen enkele ogenblikken op het scherm. U ziet direct hoe het met het zwemwater gesteld is.

Duurzaam
De PH- en chloormeter is duurzaam in gebruik en gaat jarenlang mee. Zo bent u verlost van het telkens opnieuw aanschaffen van testsetjes en strips die slechts één keer gebruikt kunnen worden.

Specificaties: Interline Elektronische pH- en chloormeter

 • Naam: Elektronische pH- en chloormeter
 • PLU: 1163912
 • Merk: Interline
 • Kleur: Grijs
 • Inclusief: Garantie 1 jaar
 • Exclusief: Batterijen
 • Geschikt voor: Zwembaden

9 Recensies voor: Interline Elektronische pH- en chloormeter

 • weggooien!
  Vincent, 13-06-2017
  Nou, de wijzer reageert wel, maar er klopt niks van. De ene keer dit , de andere keer dat. Niet op te vertrouwen. Voor een goede waterkwaliteit: wegdoen dat ding. Jammer van de 25 euro's!! Wie maakt zoiets?????
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Issue met kalibratie
  Tester, 15-08-2016
  Hallo,

  Wie problemen heeft met de kalibratie en een meter die bijna niet uitslaat.
  Het lipje waar de batterij de + raakt beetje plooien zodat er beter contact is en Viola.

  Veel succes!

  Tester
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Onbetrouwbaar
  Leon, 05-08-2016
  Metingen van dit apparaat komen niet overeen met de teststrips. Ik weet niet of ik het goede resultaat meet. Volgens de meter moet ik PH+ gebruiken en volgens de strips PH-. Schiet mij maar lek. Ik vertrouw nu weer op de good old strips. Ondertussen is mijn zwembadwater wel groen!
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • waardeloos toestel
  Tim De Decker, 28-07-2016
  Toestel lijkt nergens naar,echt weggegooid geld,hoop mijn geld te kunnen recupereren want het toestel doet echt gewoon niets
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • onbetrouwbaar
  John, 11-06-2016
  De gevoeligheid van de instellingsknop is te hoog en de pijl schiet alle kanten op. Na het kalibreren en meten krijg je de meest uiteenlopende resultaten. Vergelijking met een teststrip wijkt dan ook steeds in grote mate af. Al diverse keren gladde wanden als resultaat terwijl de meter voldoende chloor aangaf. Onbetrouwbaar dus en terug naar de teststrips..
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Rommel
  Leo, 10-07-2015
  Meter werkt niet goed. Meter geeft constant andere waarde aan. Je kunt er gewoon niet van op aan. Na kalibratie van de meter test uitgevoerd in hetzelfde water, je raad het al.... klopt niets van.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Ph meter
  Rudi.degeyter@ telenet.be, 03-07-2015
  Werkt niet ,als test in javel gehouden,gaf normale waarden aan
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • lastig
  p, 01-07-2015
  Erg lastig omdat je hem zelf moet kalibreren. Gewone staafjes werken uiteindelijk veel prettiger.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • testapparaat
  xandra, 23-07-2013
  super fijn apparaatje om de waterkwaliteit mee te meten, je hoeft nu niet elke keer nieuwe stripjes te kopen. Jammer dat bij ingebruikname het apparaat gekalibreerd moet worden met een teststripje. Dit zit echter niet standaard bij het apparaat. Let hier dus op bij aanschaf.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief