Interline Chloor Dispenser

Alleen online

Vandaag besteld, morgen in huis

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Als u op werkdagen voor 11.59 uur bestelt, heeft u uw bestelling de volgende dag al in huis. M.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Interline Chloor Dispenser

Door de Chloor dispenser van Interline wordt het chloor automatisch aan het zwembad toegevoegd.

Hoog rendement

De Chloor dispenser heeft een hoog rendement waardoor het chloor beter door het water gemengd wordt. Door deze efficiëntere werking is de chloordispenser kostenbesparend. Een simpele, schone en veilige oplossing voor uw opzetzwembad!

Gebruiksgemak

De set is eenvoudig te installeren. De dispenser/sluis wordt geplaatst tussen het filtersysteem en de retourleiding. Door de grote capaciteit van 9 tabletten of 1,8 kg hoeft men minder vaak het chloor bij te vullen. Gemiddeld kan er 1 tot 2 weken met een chloorvoorraad gedaan worden.

Veilige methode

De dispenser zorgt ervoor dat kinderen niet in contact kunnen komen met het chloor. De vergrendelde klep sluit de dispenser goed af. Een veilige oplossing dus.

Inhoud van het pakket

De chloordispenser wordt inclusief alle onderdelen geleverd. In het pakket zitten:
- 1x doseersluis
- 2x koppelstuk
- 2x slangklem
- 1x slangdeel Ø32 mm x 28 cm
- 1x slangdeel Ø38 mm x 33 cm

Geschikt voor opzetzwembaden

De Chloor dispenser van Interline is geschikt voor chloortabletten van 200 gram, 20 gram of mini. De chloordispenser wordt aanbevolen voor bovengrondse zwembaden met een zachte of stalen wand.

Specificaties: Interline Chloor Dispenser

  • Naam: Chloor Dispenser
  • PLU: 1163915
  • Merk: Interline
  • Lengte: 40 cm
  • Breedte: 29 cm
  • Hoogte: 10 cm
  • Kleur: Grijs/wit
  • Artikelnummer: 57600067

Recensie: Interline Chloor Dispenser

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief