Interline Aruba zwembad

Niet op voorraad
Vanaf:

929,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Interline Aruba zwembad

Het Aruba zwembad van Interline is een stevig uitgevoerd staalwandbad, verkrijgbaar in verschillende afmetingen en in het rond of ovaal. Dit familiezwembad kan worden geplaatst op de grond, maar het kan ook worden ingegraven.

Compleet zelfbouwbad

Het Aruba zwembad is een echt zelfbouwbad. Dit staalwandzwembad wordt dan ook geleverd als compleet bouwpakket, inclusief een duidelijk handleiding voor de montage van het bad. Het pakket bestaat uit een bodemrail, de wand van gegalvaniseerd metaal, stalen staanders van maar liefst 10 centimeter dik, een mooie en stevige stalen toprail van 15 centimeter breed en natuurlijk de liner met een dikte van 32,5/100. Met deze producten kan het zwembad worden gebouwd. Naast deze producten bevat het pakket ook een zandfilterinstallatie met zelfaanzuigende pomp, filterzand, skimmer, inlaatfitting en een staal gecoate A-frame zwembadtrap.

Verschillende uitvoeringen

De Interline Aruba is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. De Aruba is er in het rond en in het ovaal. De ronde Aruba is in twee afmetingen verkrijgbaar, de ovale Aruba is in een afmeting verkrijgbaar. De hoogte van de Aruba is altijd 122 centimeter. Het zwembad heeft een aflopende garantie van 5 jaar. Voor de pomp, de filter en de liner geldt een garantie van 2 jaar.

Specificaties: Interline Aruba zwembad

 • Naam: Aruba zwembad
 • PLU: 1196027C
 • Merk: Interline
 • Afmetingen: Rond 360: 360 x 122 cm (Ø x h)
  Rond 460: 460 x 122 cm (Ø x h)
  Ovaal 610 x 360: 610 x 360 x 122 cm (l x b x h)
 • Inclusief: A-frame trap
  Zandfilterinstallatie met zelfaanzuigende pomp
  Filterzand
  Skimmer
  Inlaatfitting
 • Materiaal: Wand: gegalvaniseerd metaal
  Staanders en toprail: staal
 • Bijzonderheden: Gratis levering door leverancier
  Leverancier neemt contact met u op om een afleverafspraak te maken
 • Uitvoering: Ovaal 610 x 360 Rond 360 Rond 460

Recensie: Interline Aruba zwembad

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief