Inaca Dynamic bustent

Op bestelling

1099,00

929,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Inaca Dynamic bustent

De Inaca Dynamic bustent is een comfortabele camper voortent van Ten Cate tentdoek. De tent heeft 3 deuren en volop ventilatiemogelijkheden. De deur aan de voorzijde kan op iedere gewenste positie aan de voorzijde worden geplaatst.

Afmetingen

De Dynamic campertent is 3,00 meter breed en 2,50 meter diep en is verkrijgbaar in diverse hoogtematen. De breedte van de tent kan tegen meerprijs worden uitgebreid van 3,00 meter naar 5,50 meter (in stappen van 50 cm). Neem hiervoor contact op met de afdeling Voortenten.

Hoogte opmeten

Voor het bestellen van de juiste maat is het belangrijk om de hoogte op te meten van de grond tot de onderzijde van de luifelcassette van uw camper. Zorg ervoor dat uw camper hierbij op een vlakke ondergrond staat.

Verkeerd gemeten maten zijn geheel voor uw eigen risico.

Bus- en campertenten in een ongeopende verpakking kunnen onder bepaalde voorwaarden worden omgeruild. Is de tent aangeschoven? In dat geval zijn wij genoodzaakt minimaal 20% van de aanschafprijs in rekening te brengen bij ruiling.

Specificaties: Inaca Dynamic bustent

 • Naam: Dynamic bustent
 • PLU: 1164313C
 • Merk: Inaca
 • Afmetingen leefruimte: 300 x 250 cm (b x d)
 • Gewicht: ± 16,5 kg
 • Materiaal buitentent: Ten Cate all-season ripstop (190 gr/m2)
 • Materiaal stokken: Aluminium
 • Inclusief: Schuimkussens, montageset en haringen
 • Exclusief: Gordijnenset, deze is optioneel verkrijgbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Voortenten.
 • Bijzonderheden: De breedte van de tent kan tegen meerprijs worden uitgebreid van 3,00 meter tot maximaal 5,50 meter (in stappen van 50 cm). Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Voortenten.
 • Tip: Deze tent wordt speciaal voor u besteld. Informeer daarom naar de levertijd.
 • Kleur: Blauw Grijs
 • Hoogtemaat: L (271 - 290 cm) M (246 - 270 cm) S (220 - 245 cm) XL (291 - 305 cm)

Recensie: Inaca Dynamic bustent

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief