Ibicel Tweezijdig isolatiemateriaal per meter

(1)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Ibicel Tweezijdig isolatiemateriaal per meter

Dit tweezijdige isolatiemateriaal wordt geleverd per strekkende meter. Het materiaal is te gebruiken aan de buitenzijde van de wagen. De rol heeft een breedte van 150 cm. Het materiaal is aan beide zijde voorzien van een folie met een dikte van 5 mm.

Specificaties: Ibicel Tweezijdig isolatiemateriaal per meter

 • Naam: Tweezijdig isolatiemateriaal per meter
 • PLU: 1048494
 • Merk: Ibicel
 • Afmetingen: Per meter
  Breedte: 150 cm
 • Dikte: Folie: 5 mm
 • Kleur: Grijs

Recensie: Ibicel Tweezijdig isolatiemateriaal per meter

 • Bestelling van isolatie
  Alain Ndong-Mboulou , 07-07-2017
  De bestelling ging perfect op de site. De levering was iets minder. Heb moeten mailen om de bestelling te laten vertrekken bij jullie. Het product en maten waren perfect. Dit is een goed product die deze winter getest zal worden wanneer ik de camper gebruik op koude nachten. Ik moet nog de wanden isoleren en heb meer van dit product nodig.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief