Hydrotense UV 250 waterdesinfectie apparaat met filter

Niet op voorraad

799,00

599,00

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Hydrotense UV 250 waterdesinfectie apparaat met filter

Het UV 250 waterdesinfectie apparaat met filter is zeer geschikt voor het doden van ziektekiemen in leiding-, grond- of oppervlaktewater. Dit systeem werkt continue, geeft een alarm bij uitval en heeft een laag energieverbruik.

Energiezuinig

De UV-250 is geschikt als POE (point of entry) systeem bij kleinere huishoudens of voor toepassing in point of use, dus direct bij het tappunt waar veel gezuiverd water nodig is. Met 15 liter per minuut (één tot anderhalve emmer) is dit systeem ideaal voor klein huishoudelijk gebruik, maar ook voor boot, camper of caravan.

Compleet

Het systeem is compleet met sedimentfilter en koolfilter voor optimale zuivering van het water voordat het de UV lamp passeert. Ultraviolet licht wordt al decennia lang gebruikt als desinfectie techniek in waterzuivering. UV heeft de eigenschap om ziektekiemen, zoals E.coli en Legionella te doden.


Specificaties: Hydrotense UV 250 waterdesinfectie apparaat met filter

  • Naam: UV 250 waterdesinfectie apparaat met filter
  • PLU: 1151531
  • Merk: Hydrotense
  • Geschikt voor: Leiding-, grond- of oppervlaktewater
  • Capaciteit: 15 l/min
  • Aansluitspanning: 3/4" binnendraad in / 3/4"buitendraad uit

Recensie: Hydrotense UV 250 waterdesinfectie apparaat met filter

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief