Memo Europe Hydraulisch hefbare scooterdrager

Schrijf een review

Op bestelling
3300,00

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 6,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Memo Europe Hydraulisch hefbare scooterdrager

Deze Hydraulisch hefbare scooterdrager van Memo Europe is door de hydraulische bediening een zeer gebruiksvriendelijke uitvoering. Dankzij de voetpomp kunt u de scooterdrager namelijk eenvoudig heffen en weer naar beneden laten zakken tot de grond bereikt is.

Makkelijke montage

De scooterdrager bestaat uit twee delen, namelijk de adapters op het voertuig en de drager voorzien van het hydraulisch systeem. Hierdoor is de montage van deze Hy/A een fluitje van een cent. De automatisch mechanische vergrendeling zorgt ervoor dat de drager veilig en stevig staat vastgeklemd. Geschikt voor alle Al-Ko chassis of een chassisverlenging die sterk genoeg is.


Dit product wordt speciaal voor u besteld. Informeer naar de levertijd!

Specificaties: Memo Europe Hydraulisch hefbare scooterdrager

  • Naam: Hydraulisch hefbare scooterdrager
  • PLU: 1244144
  • Merk: Memo Europe
  • Materiaal: Staal
  • Draagvermogen: Maximaal 170 kg

Recensie: Memo Europe Hydraulisch hefbare scooterdrager

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief