2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

tot -44%

 • Zoutelektrolyse
 • Zoutelektrolyse
 • Zoutelektrolyse
Zoutelektrolyse

Hurlcon Zoutelektrolyse

Op voorraad
Vanaf:

499,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Hurlcon Zoutelektrolyse

Met een zoutelektrolyse zijn er geen chloortabletten meer nodig en is er vrijwel geen pH correctie. Zoutelektrolyse is een proces waarbij zout wordt opgelost in het zwemwater en hierna wordt omgezet in natrium en chloor. Dit natrium bindt zich met het aanwezige water en het chloor heeft een desinfecterende werking in het zwemwater.

Veiligheid
Het handmatig toevoegen van chloor kan gevaarlijk zijn. Overdosering kan namelijk tot irritatie van ogen en huid leiden. De Hurlcon VX zoutelektrolyse doseert de precieze hoeveelheid chloor in het water van uw zwembad. Door het touchpad systeem is het product eenvoudig te bedienen. Met de timer kan ingesteld worden op welke tijden de zoutelektrolyse moet werken en kan de hoeveelheid bepaald worden.

Zelfreinigend
De zoutelektrolyse heeft een zelfreinigend vermogen en is geschikt voor ieder inbouwzwembad en spa combinatie.

Werking
De zoutelektrolyse bestaat uit twee onderdelen. Het touchpad bedieningspaneel bedient ook de pomp van het zwembad en kan op timer ingesteld worden.

Voordelen
Het gebruik van zoutelektrolyse heeft enkele voordelen. Zo zijn de onderhoudskosten laag en is het gebruik van chemicaliën of chloortabletten niet meer nodig. Hierdoor zijn de chloordampen gering. De zoutelektrolyse werkt huidvriendelijk zodat er geen geïrriteerde ogen of droge huid meer ontstaat.
Het zwemwater blijft lang helder, ook als men langere tijd afwezig is.

De zoutelektrolyse is alleen geschikt voor inbouwzwembaden

Specificaties: Hurlcon Zoutelektrolyse

 • Naam: Zoutelektrolyse
 • PLU: 1073835C
 • Merk: Hurlcon
 • Geschikt voor: VX-6T: 35 m³
  VX-7T: 45 m³
  VX-9T: 65 m³
 • Bijzonderheden: De afgebeelde onderdelen vormen samen de elektrolyse, deze kunnen niet afzonderlijk besteld worden
 • Prijs per: Set
 • Maat: VX-6T VX-7T VX-9T

Recensie: Hurlcon Zoutelektrolyse

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief