HPX Vulcaniserende tape

Op voorraad
Vanaf:

5,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: HPX Vulcaniserende tape

Deze vulcaniserende tape van HPX doet precies waar hij voor ontwikkeld is. En dat is het isoleren van elektrische bedrading zodat het lucht- en waterdicht is.

Geschikt voor definitieve maar ook tijdelijke reparaties

De vulcaniserende tape vormt een homogene massa zonder temperatuur- of drukverhoging. Dat maakt hem geschikt voor het isoleren van elektrische bedrading en het waterdicht maken van slangen, etc. De tape kan gebruikt worden voor definitieve reparaties maar is ook geschikt voor tijdelijke oplossingen.

Solide, waterbestendige tape

HPX tape is een solide waterbestendige vulcaniserende tape op basis van PIB rubber, het heeft een temperatuurbestendigheid van 90°C en is daarmee de ideale oplossing voor het bundelen van elektrische bedrading.

De rol van 3 meter heeft een breedte van 25mm en de rol van 10 meter een breedte van 19mm.

Specificaties: HPX Vulcaniserende tape

  • Naam: Vulcaniserende tape
  • PLU: 1050498C
  • Merk: HPX
  • Kleur: Zwart
  • Lengte: Verkrijgbaar in verschillende lengtes
  • Materiaal: PIB rubber
  • Lengte: 10 meter 3 meter

Recensie: HPX Vulcaniserende tape

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief