HPX Teflon afdichtingstape

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: HPX Teflon afdichtingstape

Standaard PTFE afdichtingstape voor al uw aansluit- en fittingmateriaal.

Veilige water- of gasverbinding

Metalen schroefverbindingen van waterleidingen hebben altijd een extra flexibele afdichting nodig. Met deze tape sluit u de metalen schroefverbindingen waterdicht af, voor zowel heet- als koudwaterleidingen. Ook kunt u de afdichtingstape gebruiken voor het aansluiten van hoge en lage druk gasfittingen. Zo kan er geen gas ontsnappen en heeft u een veilige verbinding.

Specificaties: HPX Teflon afdichtingstape

  • Naam: Teflon afdichtingstape
  • PLU: 1011442
  • Merk: HPX
  • Kleur: Wit
  • Afmetingen: 12m x 12mm (l x b)
  • Lengte: 12 meter
  • Materiaal: Ongesinteerde PTFE
  • Bijzonderheden: Temperatuurbestendig tot 135°C

Recensie: HPX Teflon afdichtingstape

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief