Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

Horrex Hobby plissé hordeur

(5)
Binnenkort leverbaar
159,00
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Horrex Hobby plissé hordeur

Deze hordeur van Horrex is speciaal voor de Hobby v.a. 2007. Een vaste hor is de beste oplossing om vliegen, muggen en andere insecten buiten te houden. De trekbalk is positioneerbaar in iedere gewenste stand. Het lichtgewicht frame is volledig van aluminium gemaakt, waar de hor van geplisseerd gaas gemaakt is. Een geruisloos bedienbare hordeur die eenvoudig te monteren is in uw Hobby caravan. De hordeur heeft een afmeting van 172 x 60 cm

Specificaties: Horrex Hobby plissé hordeur

 • Naam: Hobby plissé hordeur
 • PLU: 1041437
 • Merk: Horrex
 • Breedte: 60 cm
 • Lengte: 172 cm

5 Recensies voor: Horrex Hobby plissé hordeur

 • Horndeur
  Frank, 08-05-2018
  Dat is vrede van recht draaien ombouwen. Duidelijk met de foto gebruiken aanwezig.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Horrex Hordeur voor Hobby
  W. Witteveen, 23-04-2018
  De Horrex Hordeur besteld omdat ik dacht die even zo in te bouwen, maar dat heeft wel wat voeten in de aarde gehad.
  Allereerst zaten er enkele onderdelen niet bij zodat ik toch behoorlijk wat moeite had deur op de juiste manier te laten werken.
  Nadat ik met Horrex zelf gebeld had voor een betere uitleg is het me toch gelukt om de deur goed werkend in mijn Hobby in te bouwen.
  In de advertentie van de Wit staat dat hij geschikt is een Hobby vanaf 2007, maar ik heb hem ingebouwd in een Hobby 460UFE van 2005, en daarin past hij perfect, dus voor degene die ook zo'n Hobby heeft en ook zo'n deur wil inbouwen, deze hordeur past daar perfect in.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Hobby hordeur )Horrex'
  John, 05-09-2017
  Is gemakkelijk in te bouwen in de Hobby'2006/2007' past perfect ook de schakelaars zitten niet in de weg er blijft plaats genoeg over om ze goed te kunnen gebruiken.Ik heb hem niet omgebouwd ik heb een rechtsdraaiende deur maar het maakt weinig verschil of hij nou van rechts naar links gaat of andersom.Al met al een zeer goede aankoop en bij de Wit zijn ze het goedkoopst.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Hordeur voor hobby
  P. Limpens, 16-10-2016
  Ik heb de deur wel omgebouwd van linksdraaiend naar rechtsdraaiend, maar nog niet in de caravan gebouwd, dus ik kan nog niets zeggen over het product in gebruik.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Hobby hordeur ( Horrex)
  M.Bal, 07-07-2016
  Deze hordeur is donderdag 30 juni teruggestuurd omdat de maat niet klopte, moest 60 cm breed zijn maar was 61 cm.
  Jammer, zag er verder goed uit.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief