Holmenkol Worldcup Mix Cold Red-Blue wax

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Holmenkol Worldcup Mix Cold Red-Blue wax

De Worldcup Mix Cold Red-Blue wax van Holmenkol is een set die bestaat uit de Ultramix Blue en de Betamix Red wax. Met deze twee soorten skiwax kunt u bij koude temperaturen goed uit de voeten. Beide typen wax hebben een samenstelling op basis van hydrocarbon en zijn zeer slijtvast.

Ultramix Blue

De Ultramix Blue wax van Holmenkol is speciaal ontwikkeld voor sneeuwtemperaturen van -8 tot -20°C, wanneer de sneeuw koud, oud of ver weggesleten is. Ultramix Blue wax wordt verwerkt bij 135 - 145°C.

Betamix Red

De Betamix Red wax is geschikt voor ieder type sneeuw bij temperaturen van -4 tot -14°C. Ook is de Betamix Red wax perfect om te gebruiken als bescherming tijdens transport. Deze wax wordt verwerkt bij temperaturen tussen 125 en 135°C.

Specificaties: Holmenkol Worldcup Mix Cold Red-Blue wax

  • Naam: Worldcup Mix Cold Red-Blue wax
  • PLU: 1207177
  • Merk: Holmenkol
  • Inhoud: 2 x 35 gram: 1 x Betamix Red, 1 x Ultramix Blue
  • Geschikt voor: Sneeuwtemperaturen van -4 tot 20°C
  • Materiaal: Hydrocarbon basis
  • Verwerkings- temperatuur: Betamix Red: 125 - 135°C
    Ultramix Blue: 135 - 145°C

Recensie: Holmenkol Worldcup Mix Cold Red-Blue wax

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief