Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Holmenkol Racing Base LF21 wax

Alleen online

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Holmenkol Racing Base LF21 wax

De Holmenkol Racing Base LF21 wax is een licht fluorescerende basiswax voor zowel alpine als Nordic skiën en schansspringen. Deze veelzijdige wax is ontwikkeld voor sneeuwtemperaturen van 0 tot -20°C en kan bij vele typen sneeuw toegepast worden. Bijvoorbeeld bij ijzige sneeuw, kunstsneeuw en natte sneeuw. Zo is deze wax bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor de ijzige baan bij het schansspringen, maar ook ideaal voor indoor ski complexen. De Racing Base LF21 wax is zeer slijtvast en vuilafstotend. De verwerkingstemperatuur ligt tussen 140 en 150°C.

Specificaties: Holmenkol Racing Base LF21 wax

  • Naam: Racing Base LF21 wax
  • PLU: 1207180
  • Merk: Holmenkol
  • Geschikt voor: Ski's
  • Verwerkingstemperatuur: 140 - 150°C
  • Sneeuwtemperatuur: 0 tot -20°C
  • Sneeuwsoort: IJzige sneeuw, Indoor sneeuw, Kunstsneeuw, Natte sneeuw
  • Inhoud gram: 70
  • Artikelnummer: 24911

Recensie: Holmenkol Racing Base LF21 wax

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief