ZONDAG 7 MEI ZIJN WIJ OPEN! Info & route

Holmenkol Plastic Waxschraper

Alleen online

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Holmenkol Plastic Waxschraper

Met de Plastic Waxschraper van Holmenkol kunt u overtollige warme wax eenvoudig verwijderen. Deze plastic schraper is 3 millimeter dik, en meet 130 x 60 millimeter (lengte x breedte).

Specificaties: Holmenkol Plastic Waxschraper

  • Naam: Plastic Waxschraper
  • PLU: 1246628
  • Merk: Holmenkol
  • Materiaal: Plastic

Recensie: Holmenkol Plastic Waxschraper

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief