Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Holmenkol Natural Skiwax

Alleen online

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Holmenkol Natural Skiwax

Holmenkol Natural Skiwax is een universele hot wax die bij alle sneeuwtypen en temperaturen kan worden gebruikt. Ideaal voor recreatieve skiërs. De wax biedt optimale glij-eigenschappen en bescherming voor uw ski's. De wax is gemakkelijk en snel aan te brengen en wordt verwerkt bij een temperatuur van 120 - 130°C. Natural Skiwax is bovendien biologisch afbreekbaar.

Specificaties: Holmenkol Natural Skiwax

  • Naam: Natural Skiwax
  • PLU: 1207169
  • Merk: Holmenkol
  • Geschikt voor: Ski's
  • Verwerkingstemperatuur: 120 - 130°C
  • Sneeuwsoort: Alle sneeuwsoorten
  • Inhoud gram: 70
  • Artikelnummer: 24007

Recensie: Holmenkol Natural Skiwax

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief