Holmenkol FX-Strips waxkaarsen

Op voorraad
Vanaf:

5,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Holmenkol FX-Strips waxkaarsen

De Holmenkol FX-Strips zijn speciale waxkaarsen voor kleine reparaties. Steek de kaars aan, laat de wax op het belag druppelen en klaar is kees. De FX-Strips zijn geschikt voor alle conventionele skibelagen en specifiek voor FX-Smartbase snowboardbelagen. Een verpakking bevat 5 strips.

Specificaties: Holmenkol FX-Strips waxkaarsen

  • Naam: FX-Strips waxkaarsen
  • PLU: 1207188C
  • Merk: Holmenkol
  • Inhoud: 5 stuks
  • Kleur: Transparant Zwart

Recensie: Holmenkol FX-Strips waxkaarsen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief