Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

High Peak Solardouche douchezak

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: High Peak Solardouche douchezak

De High Peak Solardouche douchezak is een handige oplossing om waar dan ook te kunnen douchen. Deze zonnedouche heeft een inhoud van 20 liter en is daardoor geschikt om per vulling twee tot drie keer te douchen. Het water in de Solardouche wordt door de zon opgewarmd. Ideaal als u op de camping, het strand of in de tuin wilt douchen. De douchezak is eenvoudig op te hangen aan bijvoorbeeld een boom. Ook handig is dat deze douchezak eenvoudig mee te nemen is dankzij het compacte formaat.

Specificaties: High Peak Solardouche douchezak

  • Naam: Solardouche douchezak
  • PLU: 1017473
  • Merk: High Peak
  • Inhoud: 20 liter
  • Geschikt voor: 2 tot 3 maal douchen

Recensie: High Peak Solardouche douchezak

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief