High Peak Slaapcabine Tour bustent

Niet op voorraad

54,95

49,95

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: High Peak Slaapcabine Tour bustent

Deze Slaapcabine is speciaal ontwikkeld voor de Tour bustent. Door het gebruik van een slaapcabine wordt er een extra tussenruimte in de tent gecreëerd. Een fijne oplossing waarmee er een afzonderlijke ruimte ontstaat voor slaapspullen. Zo kunnen spullen opgeborgen worden en kijken mensen niet meteen naar uw bed.

Minder condens

De slaapcabine creëert een extra laag tussen de buitenlucht en de slaapruimte. Hierdoor wordt er minder condens gevormd waardoor de ruimte minder vochtig is. Ook maakt de afgesloten slaapcabine het moeilijker voor insecten om binnen te dringen.

Specificaties: High Peak Slaapcabine Tour bustent

  • Naam: Slaapcabine Tour bustent
  • PLU: 1140715
  • Merk: High Peak
  • Afmetingen: 240 x 120 cm
  • Kleur: Beige
  • Prijs per: 1
  • Bijzonderheden: Speciaal voor de high peak Tour bustent

Recensie: High Peak Slaapcabine Tour bustent

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief