Zondag 24 juni zijn wij open van 12:00 - 17:00 uur!Meer info

High Peak 12V elektrische pomp

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: High Peak 12V elektrische pomp

De Elektrische pomp van High Peak heeft een oplaadkabel van 12 Volt. Het design van deze pomp is eenvoudig te gebruiken. U kunt deze pomp daarom goed gebruiken voor het oppompen van uw luchtbed. Met de drie ventielen in verschillende maten heeft u altijd het juiste ventiel bij de hand. Tot slot is er een aansluitsnoer voor de aanstekerplug van de auto aanwezig.

Specificaties: High Peak 12V elektrische pomp

  • Naam: 12V elektrische pomp
  • PLU: 1141261
  • Merk: High Peak
  • Werkt op: 12 volt aanstekerplug
  • Kleur: Zwart
  • Inclusief: 3 onderling te koppelen mondstukken
    aansluitsnoer voor de aanstekerplug van de auto
  • Exclusief: Slang

Recensie: High Peak 12V elektrische pomp

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief