ZONDAG 9 JULI: EXTRA KOOPZONDAG BIJ DE WIT! Info

Hermadix Toff teak olie

Op voorraad

Leverbaar binnen 3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Hermadix Toff teak olie

Behandel uw teakhouten tafel en/of stoelen met deze speciale olie en behoud daarmee het natuurlijke karakter van uw meubels. Teakhouten meubelen hebben een mooie warme uitstraling. Als dit tropisch hardhout nieuw is heeft het een roodbruine honingkleur. Na verloop van tijd zal dit hout door weersinvloeden verkeuren en wordt dan grijzig. Toff teak olie voorkomt verkleuring en zal het hout onderhouden.

Makkelijk

De olie is verpakt in een spuitbus van 400 ml. Door de spuitbus is het opbrengen van de olie makkelijk. Breng de olie in 2 of 3 keer dun aan. Zorg er voor dat iedere aangebrachte laag de tijd krijgt om goed te drogen. Het hout van uw teakmeubelen moet voor behandeling in ieder geval vet- en stofvrij zijn.

Specificaties: Hermadix Toff teak olie

  • Naam: Toff teak olie
  • PLU: 1121343
  • Merk: Hermadix
  • Geschikt voor: Hardhout
  • Inhoud: 400 ml
  • Tip: Het te behandelen hout moet vet- en stofvrij zijn

Recensie: Hermadix Toff teak olie

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief