Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Hella Contourlamp ovaal

(1)
Op voorraad

9,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Hella Contourlamp ovaal

De Hella Contourlamp ovaal wordt op de zijkant, bovenin aan de achterkant van de caravan, trailer of aanhanger geplaatst. De lamp schijnt wit licht naar voren en rood licht naar achteren. De contourlamp wordt geleverd inclusief lampje.

U heeft de keuze uit een linkse contourlamp en een rechtse contourlamp. Het linkse exemplaar heeft staand gezien de rode helft rechts en de de witte helft links. Het rechtse exemplaar heeft staand gezien de rode helft links en de witte helft rechts.

Specificaties: Hella Contourlamp ovaal

 • Naam: Contourlamp ovaal
 • PLU: 1062272C
 • Merk: Hella
 • Aansluitspanning: 12 en 24 Volt
 • Lichtkleur: Rechts: Linkerheft rood, rechterhelft wit
  Links: Linkerhelft wit, rechterhelft rood
 • Afmetingen: 122 x 40 x 30 mm (l x b x d)
 • Inclusief: Lampje inbegrepen
 • Uitvoering: Links Rechts

Recensie: Hella Contourlamp ovaal

 • Snelle levering
  Jan, 18-09-2016
  Kapje paste gelukkig nog op het 15 jaar oude lamphoudertje waardoor de reparatie binnen 1 minuut gebeurd was. Het oorspronkelijke grijze lamphoudertje was wel veel donkerder (verkleurd?) van kleur dan de nieuwe. De nieuw is bijna wit. (Uiteindelijk ook niet gebruikt).
  Voortaan iets ruimer langs de lantaarnpaal rijden ;-(
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief