Head T.I.P. Orange tennisballen

Niet op voorraad
7,95
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Head T.I.P. Orange tennisballen

De Head T.I.P. Orange tennisballen maken deel uit van het T.I.P. programma. Deze afkorting staat voor Tennis Instruction Program en is een programma dat kinderen op een goede en snelle manier leert tennissen. De T.I.P. tennisballen zijn drukloze ballen.

Stage 2

De T.I.P. Orange ballen zijn Stage 2 tennisballen en zijn geschikt voor kinderen van ongeveer 8 tot 9 jaar. De bal is net zo groot als de standaard tennisbal, maar is wel een stuk zachter. Hierdoor is de bal ongeveer 50 procent langzamer dan standaard tennisballen zijn. De TIP Orange ballen zijn geschikt voor het spelen op een driekwart veld.

Specificaties: Head T.I.P. Orange tennisballen

  • Naam: T.I.P. Orange tennisballen
  • PLU: 1220246
  • Merk: Head
  • Drukloos: Ja
  • Niveau: Stage 2
  • Geschikt voor: Kinderen van ongeveer 8 tot 9 jaar
  • Kleur: Oranje/geel
  • Prijs per: Koker met 3 ballen

Recensie: Head T.I.P. Orange tennisballen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief