Head T.I.P. Green tennisballen

Niet op voorraad
7,95
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Head T.I.P. Green tennisballen

De T.I.P. Green tennisballen zijn het hoogste level tennisballen uit het T.I.P. programma van Head. Het Tennis Instruction Program leert kinderen op een juiste en snelle manier de tennistechnieken aan. De verschillenden T.I.P. tennisballen maken onderdeel uit van het programma.

Stage 1

De Head T.I.P. Green ballen zijn zogenaamde Stage 1 tennisballen en zijn geschikt voor de oudere kinderen; van ongeveer 9 tot 10 jaar. De ballen hebben dezelfde grootte als standaard tennisballen, maar ze zijn wel 25 procent langzamer. Dit maakt het mogelijk om een snelle slag te spelen met een makkelijk te controleren tennisbal. Met deze ballen wordt gespeeld op een heel veld.

Specificaties: Head T.I.P. Green tennisballen

  • Naam: T.I.P. Green tennisballen
  • PLU: 1220247
  • Merk: Head
  • Drukloos: Ja
  • Niveau: Stage 1
  • Geschikt voor: Kinderen van ongeveer 9 tot 10 jaar
  • Kleur: Geel
  • Prijs per: Koker met 3 ballen

Recensie: Head T.I.P. Green tennisballen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief