Head HydroSorb basisgrip

Niet op voorraad

9,95

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Head HydroSorb basisgrip

De Head HydroSorb basisgrip is een hele comfortabele tennisgrip die dient ter vervanging van een al aanwezige grip. De toplaag van de HydroSorb grip is van een elastomeer die zorgt voor een goede grip op het racket. De grip is voorzien van een Twin-Channel systeem wat er ook nog voor zorgt dat transpiratievocht de grip op het racket niet kan beïnvloeden.

Specificaties: Head HydroSorb basisgrip

  • Naam: HydroSorb basisgrip
  • PLU: 1068883C
  • Merk: Head
  • Soort: Basisgrip
  • Materiaal: Elastomeer toplaag
  • Dikte: 1,8 mm
  • Kleur: Wit Zwart

Recensie: Head HydroSorb basisgrip

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief