Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Harrows Darts Savage shafts

Niet op voorraad

4,99

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Harrows Darts Savage shafts

De Savage shafts van Harrows Darts zijn voorzien van strategische grip zones. Zo kunnen de dartshafts makkelijk worden vastgedraaid. Shafts die strak in de barrels gedraaid zijn, hebben een constantere vlucht. Daardoor geven ze de darter meer controle. Deze shafts zijn per drie stuks verpakt en verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Specificaties: Harrows Darts Savage shafts

  • Naam: Savage shafts
  • PLU: 1147146C
  • Merk: Harrows Darts
  • Lengte: Verkrijgbaar in verschillende lengtes
  • Inhoud: Verpakt per 3 stuks
  • Lengte: Medium Short

Recensie: Harrows Darts Savage shafts

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief