2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

Harrows Darts Mega Dart Giftset Steeltip

Niet op voorraad
21,95
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Harrows Darts Mega Dart Giftset Steeltip

De Harrows Darts Mega Dart Giftset Steeltip is een zeer complete set bestaande uit twee kunststof doosjes. Verdeeld over de doosjes zitten drie Club Brass darts, 33 shafts, 21 flights, 16 flight savers en 60 ring grips.

Specificaties: Harrows Darts Mega Dart Giftset Steeltip

 • Naam: Mega Dart Giftset Steeltip
 • PLU: 1182727
 • Merk: Harrows Darts
 • Barrel: Messing
 • Punt: Steeltip
 • Inhoud: 2 kunststof doosjes met daarin samen:
  3 messing Club Brass darts
  33 shafts
  21 flights
  60 ring grips
  16 flight savers

Recensie: Harrows Darts Mega Dart Giftset Steeltip

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief