Harrows Darts Eric Bristow Gold 90% Tungsten Steeltip dartpijlen

Op voorraad

79,95

65,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Harrows Darts Eric Bristow Gold 90% Tungsten Steeltip dartpijlen

De Eric Bristow Gold 90% Tungsten Steeltip zijn dartpijlen van Harrows Darts voor de fanatieke darter. Aan deze kwalitatief uitstekende pijlen heeft dartskampioen Eric Bristow zijn naam verbonden. De darts zijn te verkrijgen in verschillende gewichten.

Titanium en tungsten dartpijlen

De dartpijlen hebben uitstekende eigenschappen door een combinatie van titanium en tungsten materiaal, waarvan de barrels gemaakt zijn. Door het gebruik van dit materiaal zijn de pijlen dunner, wat het makkelijker maakt meerdere pijlen in een klein vakje te gooien. Dit vergroot de kansen om een '180' te gooien. Tungsten is een zeer hard materiaal, wat zorgt voor het juiste gewicht. Het percentage tungsten geeft de kwaliteit van de pijlen weer, de barrels van deze pijlen bestaan uit maar liefst 90% tungsten materiaal.

Stabiele vlucht

Naast de hoge kwaliteit barrel is er bij deze pijlen ook gebruik gemaakt van de beste kwaliteit shaft en flight. De combinatie van deze onderdelen zorgt voor een stabiele vlucht, waarbij er zo min mogelijk afwijking is in de worp. Dit maakt het makkelijker om te richten op het dartbord.

Wereldkampioen Eric Bristow

In de barrels van deze pijlen van Harrows Darts is de naam van voormalig wereldkampioen Eric Bristow gegraveerd. Deze dartslegende heeft zijn naam aan Harrows Darts verbonden. Gedurende zijn succesvolle carrière werd Bristow gesponsord door het dartsmerk. De set van deze drie pijlen wordt geleverd in een handig opbergdoosje.


Specificaties: Harrows Darts Eric Bristow Gold 90% Tungsten Steeltip dartpijlen

 • Naam: Eric Bristow Gold 90% Tungsten Steeltip dartpijlen
 • PLU: 1139995C
 • Merk: Harrows Darts
 • Flight: Marathon Gold 2300
 • Shaft: Anodised Aluminium
 • Barrel: 90% tungsten
 • Punt: Steeltip
 • Grip factor: 68
 • Gewicht: Verkrijgbaar in verschillende gewichten
 • Inclusief: Opbergdoosje
 • Gewicht: 22 gram 24 gram 26 gram

Recensie: Harrows Darts Eric Bristow Gold 90% Tungsten Steeltip dartpijlen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief