Harrows Darts Eric Bristow Black 90% Tungsten Steeltip dartpijlen

Op voorraad

79,99

69,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Harrows Darts Eric Bristow Black 90% Tungsten Steeltip dartpijlen

De Black-edition van de Harrows Darts Eric Bristow 90% Tungsten Steeltip dartpijlen is zeer stijlvol. De pijlen zijn vernoemd naar topdarter Eric Bristow, die in de jaren ’80 maar liefst vijf keer wereldkampioen werd en in totaal tien WK-finales speelde.

90% tungsten barrels

De barrels bestaan voor 90% uit tungsten, wat de goede kwaliteit van deze dartpijlen toont. De pijlen zijn slanker en voorzien van groeven die door middel van laser in de pijlen zijn aangebracht. Daardoor liggen ze beter in de hand en heeft u voldoende grip. Doordat de pijlen dunner zijn is het makkelijker om meer pijlen in één vak te krijgen, bijvoorbeeld om een ‘180’ te gooien. Deze hoogwaardige dartpijlen zorgen voor een stabiele en voorspelbare vlucht, wat nog meer precisie oplevert.

Engelse uitstraling

Deze Eric Bristow Black 90% Tungsten Steeltip dartpijlen hebben een mooie uitstraling door de zwart-witte flights voorzien van de Engelse vlag. Daardoor dragen ze bij aan de herinnering aan dartslegende Eric Bristow en zijn kenmerkende dartstijl, waarbij hij zijn pijlen met een pink omhoog gooide. Zoals de deftige Engelsen thee drinken. Daar heeft hij zijn bijnaam ‘The Craft Cockney’ aan te danken. Ook past de Engelse uitstraling van deze pijlen uitstekend bij darts, aangezien de sport daar groot is geworden. Dankzij het handige opbergdoosje kunt u de pijlen ook makkelijk meenemen.

Specificaties: Harrows Darts Eric Bristow Black 90% Tungsten Steeltip dartpijlen

 • Naam: Eric Bristow Black 90% Tungsten Steeltip dartpijlen
 • PLU: 1182634C
 • Merk: Harrows Darts
 • Flight: Dimplex 4005
 • Shaft: Anodised aluminium
 • Barrel: 90% tungsten
 • Punt: Steeltip
 • Grip factor: 68
 • Gewicht: Verkrijgbaar in verschillende gewichten
 • Inclusief: Opbergdoosje
 • Gewicht: 22 gram 24 gram 26 gram

Recensie: Harrows Darts Eric Bristow Black 90% Tungsten Steeltip dartpijlen

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief