Harrows Darts Dimplex shafts

Op voorraad

2,95

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Harrows Darts Dimplex shafts

De Dimplex shafts van Harrows Darts hebben voor een revolutie in de dartsport gezorgd. Voor de ontwikkeling van deze shafts is golfbal technologie gebruikt. Dit is terug te zien in het patroon dat op de shafts is aangebracht. Door dit patroon ontstaat er een stabiliserende luchtlaag rond de shaft. Dit zorgt voor meer stabiliteit in de vlucht waardoor er met meer nauwkeurigheid kan worden gegooid. De shafts zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes. Ze zijn per drie stuks verpakt.

Specificaties: Harrows Darts Dimplex shafts

  • Naam: Dimplex shafts
  • PLU: 1180948C
  • Merk: Harrows Darts
  • Lengte: Verkrijgbaar in verschillende lengtes
  • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Inhoud: Verpakt per 3 stuks
  • Materiaal: Composiet
  • Kleur: Wit Zwart
  • Lengte: Medium Short

Recensie: Harrows Darts Dimplex shafts

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief