Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Harrows Darts Dimplex flights

Niet op voorraad
Vanaf:

1,35

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Harrows Darts Dimplex flights

De Dimplex flights van Harrows Darts hebben een opvallende opdruk. De dartflights beschikken over een klassieke vorm en zijn gemaakt van stijf materiaal. Ze gaan daardoor langer mee en zorgen voor een nauwkeurige vlucht. De flights zijn per drie stuks verpakt en zijn verkrijgbaar in twee uitvoeringen.

Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

4008 Ace Skulls
4017 Ninja

Specificaties: Harrows Darts Dimplex flights

  • Naam: Dimplex flights
  • PLU: 1147172C
  • Merk: Harrows Darts
  • Kleur: Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen
  • Inhoud: Verpakt per 3 stuks
  • Uitvoering: 4008 Ace Skulls 4017 Ninja

Recensie: Harrows Darts Dimplex flights

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief