Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Harrows Darts Aluminium shafts

Niet op voorraad

2,50

Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Harrows Darts Aluminium shafts

De Harrows Darts Aluminium shafts hebben een klassieke vorm die is afgeleid van de Alamo shafts. Deze lichtgewicht shafts zijn in 1980 ontwikkeld en zijn al jaren een topper in het Harrows Darts assortiment. Het gat onderin de shaft maakt het eenvoudig om de shafts stevig in de barrel te draaien. Met de punt van een dartpijl kan de shaft vast worden gezet. Dit geeft de darter de benodigde precisie. De shafts zijn per drie stuks verpakt. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Specificaties: Harrows Darts Aluminium shafts

  • Naam: Aluminium shafts
  • PLU: 1147133C
  • Merk: Harrows Darts
  • Lengte: Verkrijgbaar in verschillende lengtes
  • Inhoud: Verpakt per 3 stuks
  • Materiaal: Aluminium
  • Lengte: Medium Short

Recensie: Harrows Darts Aluminium shafts

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief