Happy Cocooning Grillplaat

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Happy Cocooning Grillplaat

De Happy Cocooning Grillplaat maakt het mogelijk om uw sfeervolle Cocoon vuurtafel om te toveren tot barbecue. Dat betekent grillen en genieten vanuit uw comfortabele stoel.

Geschikt voor diverse modellen

De grillplaat kan worden gebruikt in combinatie met de standaard vierkante, rechthoekige en ronde Cocoon vuurtafels. Let op: de grillplaat is niet geschikt voor de Cocoon vuurtafel vierkant klein, de Cocoon tafelmodellen en de losse inbouwbrander.

Zo gaat u te werk

Voordat u kunt gaan grillen haalt u de keramische houtblokken van de tafel af. De lavastenen kunnen gewoon op hun plek blijven. Vervolgens plaatst u het statief met de grillplaat over de haard heen en kunt u aan de slag. De grillplaat wordt geleverd inclusief statief en deksel met ingebouwde thermometer.

Specificaties: Happy Cocooning Grillplaat

  • Naam: Grillplaat
  • PLU: 1211025
  • Merk: Happy Cocooning
  • Kleur: Zwart
  • Gewicht: ± 7,95 kg
  • Inclusief: Statief
    Deksel met thermometer

Recensie: Happy Cocooning Grillplaat

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief