2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Happy Cocooning Glazen ombouw

Op voorraad

99,00

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Happy Cocooning Glazen ombouw

De Happy Cocooning Glazen ombouw geeft de Cocoon vuurtafel een extra chique uitstraling en biedt bovendien extra veiligheid. De glazen ombouw is in verschillende maten verkrijgbaar voor de verschillende typen Cocoon Tables.

Ombouw voor vuurtafel vierkant klein

De glazen ombouw voor de Cocoon vuurtafel vierkant klein is 49 centimeter lang, 49 centimeter breed en 21 centimeter hoog.

Ombouw voor vuurtafel vierkant en rechthoek

De glazen ombouw van 56 centimeter lang, 56 centimeter breed en 26 centimeter hoog is geschikt voor de standaard maat vierkante en rechthoekige Cocoon vuurtafels.

Specificaties: Happy Cocooning Glazen ombouw

  • Naam: Glazen ombouw
  • PLU: 1211152C
  • Merk: Happy Cocooning
  • Afmetingen: Vierkant klein: 49 x 49 x 21 cm (l x b x h)
    Vierkant/rechthoek: 56 x 56 x 26 cm (l x b x h)
  • Materiaal: Glas
  • Gewicht: ± 8,5 kg
  • Model:: Vierkant klein Vierkant/rechthoek

Recensie: Happy Cocooning Glazen ombouw

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief