Haba online bestellen bij de nr. 1 in kamperen, tuin en sport.

Haba

Haba is al jaren als distributeur en groothandel van caravan-, camping- en bootartikelen actief. De accessoires worden door Haba zelf ontwikkeld en geproduceerd. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel. Er wordt sterk rekening gehouden met de ervaringen van de eindgebruiker, zo weet het merk Haba een goede kwaliteit te garanderen.... Meer over dit merk

Haba Dienblad white grey
5,50
Op voorraad
Haba Opvouwbare vergiet 1,5 liter white grey
9,99
Op voorraad
Haba Opvouwbare vergiet 3 liter white grey
12,99
Op voorraad
Haba handdouche 12V
28,99
Niet op voorraad
Haba Tarente plafonnière ledverlichting
47,50
Op voorraad
Haba Campio navigation led inbouwspot
2,50
Op voorraad
Haba inbouwkontakt met deksel 12v
4,50
Op voorraad
Haba Alu-Carry 50 bagagetrolley
44,99
Op voorraad
Haba Alu-Carry 70 bagagetrolley
55,99
Binnenkort leverbaar
Haba Invoerdoos scharnierpen
1,50
Op voorraad

Haba

Haba is al jaren als distributeur en groothandel van caravan-, camping- en bootartikelen actief. De accessoires worden door Haba zelf ontwikkeld en geproduceerd. Innovatie staat daarbij hoog in het vaandel. Er wordt sterk rekening gehouden met de ervaringen van de eindgebruiker, zo weet het merk Haba een goede kwaliteit te garanderen.