Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Haba Hercu Double view dodehoek en parkeerspiegel

(1)
Op voorraad

8,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Haba Hercu Double view dodehoek en parkeerspiegel

De Hercu Double View spiegel van Haba zorgt ervoor dat het zicht vergroot wordt. Met een dodehoek en parkeer functie vergroot de spiegel het rijgemak aanzienlijk. Eenvoudig te monteren. Bepaal de gewenste positie van de voet, zorg dat het oppervlak grondig gereinigd is voor u de spiegel bevestigd. De maximale plaksterkte wordt pas na 24 uur bereikt.

Specificaties: Haba Hercu Double view dodehoek en parkeerspiegel

 • Naam: Hercu Double view dodehoek en parkeerspiegel
 • PLU: 1150417C
 • Merk: Haba
 • Afmetingen: Dodehoekspiegel: 45 x 65 mm (h x b)
  Parkeerspiegel: 45 x 60 mm (h x b)
 • Kleur: Zwart
 • Uitvoering: Links Rechts

Recensie: Haba Hercu Double view dodehoek en parkeerspiegel

 • Schaafsma
  T, 04-04-2018
  Ik zou het ivm bevestiging niet durven gebruiken, moet worden gelijmt. Demonteren is zonder beschadiging van de lak niet mogelijk. Als dit in de omschrijving had gestaan dan had ik het niet besteld.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief