Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

Haba Carasafe pootuitdraaisleutel

Op voorraad
Vanaf:

6,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Haba Carasafe pootuitdraaisleutel

De Carasafe pootuitdraaisleutel van Haba is te gebruiken op een accuboor. Hiermee zijn de uitdraaisteunen naar boven en beneden te draaien. Deze pootuitdraaisleutel is geschikt voor elk formaat accuboormachine en is uitsluitend geschikt voor uitdraaisteunen met een 19 mm aansluiting.

De Haba sleutel is verkrijgbaar in verschillende afmetingen.

Specificaties: Haba Carasafe pootuitdraaisleutel

  • Naam: Carasafe pootuitdraaisleutel
  • PLU: 1153387C
  • Merk: Haba
  • Maat: Verkrijgbaar in verschillende maten
  • Geschikt voor: Ø 19 mm sleuteldop
  • Materiaal: Staal
  • Maat: 33 cm 55 cm

Recensie: Haba Carasafe pootuitdraaisleutel

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief