Haba Accu snelklemmen

(2)
Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Haba Accu snelklemmen

Met de Haba snelklemmen kan een accu eenvoudig worden losgekoppeld zonder gereedschap nodig te hebben. Handig als de accu naar een ander voertuig of bijvoorbeeld de winterstalling verplaatst moet worden.

Met de snelklemmen de accu in een paar seconden losgekoppeld, wat ontlading voorkomt. De kunststof kappen voorkomen een elektrische schok bij aanraking.

Bij een ongeluk dient de accu zo snel mogelijk te worden losgekoppeld, om bijvoorbeeld brand te voorkomen. De snelklemmen maken het mogelijk een accu snel te ontkoppelen in geval van nood.

Om ompoling te voorkomen zijn de snelsluitingen opvallend rood (+) en blauw (-) gekleurd.

Specificaties: Haba Accu snelklemmen

 • Naam: Accu snelklemmen
 • PLU: 1092667
 • Merk: Haba

2 Recensies voor: Haba Accu snelklemmen

 • matige kwaliteit
  niels, 17-03-2017
  rode klem sluitt niet goed. helemaal om moeten buigen.
  draden laten los na vast te hebben geschroefd.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
 • Vervanging oude accuklemmen in de camper
  Leo van der Meer, 30-05-2016
  In mijn Adria Twin Active camper zaten Zweedse OJOP snelaccuklemmen. Beide klemmen zijn vorig jaar om onbekende redenen defect geraakt. De koperen klemmen zijn gebroken en daardoor viel steeds de 12 Volt binnenverlichting en overige accessoires weg, zodra ik de 230V stekker loskoppelde van de camper.
  De bij De Wit nieuw aangeschafte Haba Accu snelklemmen (ook een Zweeds product) zijn snel zelf te monteren op de aanwezige camper binnenaccu en bovendien stukken goedkoper in aanschaf dan ik nieuwe via mijn dealer of garage bestel. Haba klemmen voor € 7,99 per paar bij De Wit zijn daarom een uitstekende keuze.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief