Guardog Deluxe 1 schaatsbeschermers mintz green

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen, m.u.v. de Waddeneilanden.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Guardog Deluxe 1 schaatsbeschermers mintz green

De vrolijk gekleurde universele Deluxe 1 schaatsbeschermers van Guardog zijn voorzien van een lekker geurtje! Deze tweedelige kunststof schaatsbeschermers zijn geschikt voor vrijwel alle soorten schaatsen. De beschermer is eenvoudig verstelbaar en wordt goed strak gehouden door de trekveren. Mix en match met paren in verschillende kleuren.

Verwijder de beschermers voor het opbergen

Kunststof schaatsbeschermers zijn niet geschikt om schaatsen in op te bergen en te bewaren, omdat het dan mogelijk is dat de schaatsen door condensvorming gaan roesten. Verwijder ze daarom als u de schaatsen lange tijd niet gebruikt.

Specificaties: Guardog Deluxe 1 schaatsbeschermers mintz green

  • Naam: Deluxe 1 schaatsbeschermers mintz green
  • PLU: 1162050
  • Merk: Guardog
  • Soort: Schaatsbeschermers
  • Schaatsbeschermers voor: IJshockeyschaatsen, Kunstschaatsen
  • Kleur: Mintz purple

Recensie: Guardog Deluxe 1 schaatsbeschermers mintz green

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief