Grate Goods All Purpose kruidenmix

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Grate Goods All Purpose kruidenmix

De Grate Goods All Purpose kruidenmix is heerlijk in combinatie met alle producten op de barbecue. De originele smaak van uw barbecuegerechten blijft behouden, maar krijgt een extra smaakdimensie van kruiden en specerijen. Deze mix bestaat uit natuurlijke ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen of E-nummers

Specificaties: Grate Goods All Purpose kruidenmix

  • Naam: All Purpose kruidenmix
  • PLU: 1213509
  • Merk: Grate Goods
  • Smaken: All Purpose kruidenmix
  • Gewicht: ± 180 gram
  • Tip: Koel, droog en donker bewaren

Recensie: Grate Goods All Purpose kruidenmix

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief