GoPro

Het Amerikaanse GoPro is de maker van zeer compacte en stootvaste actiecamera's. De camera’s zijn zo ontwikkeld dat bediening zeer eenvoudig is en het resultaat indrukwekkend. GoPro helpt de gebruiker om de meest waardevolle momenten en activiteiten uit hun leven vast te leggen en met anderen te delen. Zowel de foto’s als de bewegende beelden die een GoPro camera maakt, zijn van professionele kwaliteit. Om het gebruik van de camera’s en het eindresultaat van de opnames nog verder te verbeteren, zijn er vele GoPro accessoires.

Veelzijdige en professionele camera

De kwaliteit van de foto´s, bewegende beelden, geluid, gebruiksgemak en bediening... Op vele terreinen stelt GoPro de hoogste eisen aan de camera´s maar ook aan de vele bijbehorende accessoires. Hierdoor ziet u de kleine camera op de meest uiteenlopende -en soms ongebruikelijke- plekken en (weers)omstandigheden terug: op de weg, in de lucht, tijdens de wintersport, in berggebied, op en onder water.

Uitgebreide en heldere ondersteuning en service

GoPro maakt het de gebruiker liefst zo eenvoudig mogelijk en ontwikkelde een uitgebreide Support site en zelfs twee YouTube kanelen. Hierop verzamelt GoPro bijvoorbeeld product en accessoire handleidingen maar ook video´s met instructies en handige tips & tricks. Hierdoor is niet alleen het gebruik van een GoPro camera kinderspel ook levert het een nog professioneler eindresultaat op.

Klik hier voor: GoPro Support  |  GoPro films op YouTube  |  GoPro instructiefilms op YouTube

Gratis GoPro App en gratis edit software

Voor de benodigde software om nog meer uit de GoPro camera en uw opnamen te halen, gebruikt u het gratis te downloaden GoPro Studio 2.0 en de GoPro App. GoPro Studio 2 is het programma waarmee u de opnamen bewerkt en voorziet van vele effecten, overgangen, muziek enz. Handig is dat GoPro Studio 2.0 is uit te breiden met GoPro Edit Templates. Hierin heeft u direct de beschikking over vele video´s waarin u alleen nog maar uw eigen opnamen hoeft te plaatsen.

De GoPro App installeert u op uw smartphone en/of tablet en vervolgens heeft u een live-preview en ziet u na afloop direct terug wat de camera heeft vastgelegd. Dankzij de App kunt u binnen een straal van 180m niet alleen uw eigen, maar zelfs tot 50 camera’s tegelijk bedienen.

De GoPro software is geschikt voor zowel Mac als Windows, de GoPro App voor iOS, Android en Windows8.

Klik hier voor: GoPro Studio en GoPro App

Wi-Fi voor nog meer gebruiksgemak

Een ander opvallend en een zeer gebruiksvriendelijk voordeel is dat de camera´s zijn uitgerust met Wi-Fi. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om de camera naast uw smartphone of tablet ook te bedienen met de GoPro afstandsbediening. Het voordeel van deze afstandbediening is dat deze tot 3m waterdicht is, in tegenstelling tot een telefoon. De ingebouwde Wi-Fi maakt het nog eenvoudiger om uw mooie opnamen te delen en zo uw familie en vrienden mee te laten genieten.

Nieuwsbrief