GoPro Jaws Flex Clamp Mount

Niet op voorraad
54,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: GoPro Jaws Flex Clamp Mount

Met deze Jaws Flex Clamp bevestigt u een GoPro camera aan bijna elk voorwerp, variërend van vorm en dikte tussen de 0,6 en 5 cm. De klem heeft een sterke beet en is tevens voorzien een verstelbare strip zodat de klem zich ook in ongelijke voorwerpen stevig vastbijt.

Geschikt voor elke GoPro camera

De GoPro camera kan direct aan de klem bevestigd worden maar ook aan de flexibele zwanenhals die meegeleverd is. Op de klem staat het camerastandpunt vast, terwijl de zeer buigzame hals het mogelijk maakt om veel meer in camerahoek en -standpunt te variëren. Het bevestigen aan en loskoppelen van een GoPro camera op de Jaws Flex Clamp Mount gaat met het eenvoudige gemak zoals u van GoPro gewend bent.

Specificaties: GoPro Jaws Flex Clamp Mount

  • Naam: Jaws Flex Clamp Mount
  • PLU: 1188310
  • Merk: GoPro
  • Geschikt voor: De klem past op voorwerpen variërend in 0,6 tot 5 cm in dikte/diameter

Recensie: GoPro Jaws Flex Clamp Mount

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief