GoPro Anti-Fog inserts

Niet op voorraad
19,99
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: GoPro Anti-Fog inserts

Met deze Anti-Fog inserts voorkomt u dat de lens van uw GoPro beslaat. Gaat u filmen of fotograferen onder vochtige en/of koude omstandigheden? Steekt u dan één of twee anti-condens plakjes tussen de camera en de behuizing. Condensvorming betekent namelijk een beslagen lens en dus slechte opnamen en in het ergste geval zelfs beschadiging van de inwendige elektronica van de GoPro.

Zeer gebruiksvriendelijke vochtvretertjes

De kleine Anti-Fog inserts voorkomen dat de lens van uw GoPro beslaat. De plakjes zijn bovendien zeer handig in gebruik omdat ze zelfs tot vier keer toe hergebruikt kunnen worden. In een tot 150 graden verwarmde oven droogt u de inserts met ongeveer 5 minuten en zijn ze weer geschikt voor hergebruik.

De Anti-Fog inserts zijn verpakt per 12 stuks en geschikt voor elke GoPro camera.

Specificaties: GoPro Anti-Fog inserts

  • Naam: Anti-Fog inserts
  • PLU: 1188307
  • Merk: GoPro
  • Geschikt voor: Alle GoPro cameras
  • Tip: 5 min. droogtijd in een oven op 150 graden
  • Prijs per: 12 stuks

Recensie: GoPro Anti-Fog inserts

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief