Golden Care Roest voorkomer & verwijderaar

Op voorraad

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Golden Care Roest voorkomer & verwijderaar

Om uw tuinmeubelen in goede staat te houden hebben deze onderhoud nodig en daar zijn verschillende onderhoudsmiddelen voor verkrijgbaar. Golden Care is een bekend merk op het gebied van het reinigen en onderhouden van tuinmeubelen. De Roest voorkomer en verwijderaar behoort ook tot de uitgebreide serie van Golden Care en helpt roest aanslag op RVS voorkomen.

Behandeling

Met de Roest voorkomer en verwijderaar van Golden Care is het schoonmaken van RVS erg simpel. U begint met het afspuiten van eventuele resten zand en stof en behandelt de plekken die aangetast zijn met vliegroest (oppervlakkige roest) met de Roest verwijderaar. Vervolgens brengt u de Roest voorkomer oppervlakkig aan op uw meubelen om deze te beschermen tegen verdere vliegenroest aanslag.

Specificaties: Golden Care Roest voorkomer & verwijderaar

  • Naam: Roest voorkomer & verwijderaar
  • PLU: 1065212
  • Merk: Golden Care
  • Geschikt voor: RVS
    (Niet geschikt voor: gezandstraald of geglasstraald)
  • Verwijdert: Roestaanslag
  • Inhoud: 1,2 liter

Recensie: Golden Care Roest voorkomer & verwijderaar

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief