Golden Care Polywood Reiniger

Niet op voorraad
9,95
Mail mij

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Golden Care Polywood Reiniger

Polywood is qua structuur hetzelfde als kunststof maar ziet er uit als echt hout. Het enige wat u hoeft te doen is het Polywood twee keer per jaar behandelen met de Polywood Protector van Golden Care. Maar wanneer u onverhoopt toch een glas laat vallen raden we aan dit te verwijderen met de Polywood Cleaner.

Onderhoud van polywood

Wij raden uw aan om uw polywood oppervlakken twee keer per jaar te behandelen met Polywood Protector. De Protector is een bijna onzichtbare beschermer die helpt voorkomen dat onzuiverheden het polywood binnen dringen en vlekken veroorzaken.Deze voorkomt echter niet dat er kringen vormen op het oppervlak. Daarom raden we aan om een substantie die mogelijk een vlek kan veroorzaken te verwijderen met de Polywood Cleaner. In tegenstelling tot andere huis-, tuin- en keukenschoonmaakmiddelen bevat dit product geen zuren die de toplaag van het polywood aantasten.

Specificaties: Golden Care Polywood Reiniger

  • Naam: Polywood Reiniger
  • PLU: 1164617
  • Merk: Golden Care
  • Geschikt voor: Polywood
  • Verwijdert: Vuil en vocht en hertstelt het nieuwe uiterlijk
  • Inhoud: 0,5 liter

Recensie: Golden Care Polywood Reiniger

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief