2e paasdag zijn wij open! Maandag 2 april van 10 - 17 uur Meer info

Golden Care Glas Beschermer

Op voorraad

16,95

12,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: Golden Care Glas Beschermer

De Glas Beschermer van Golden Care beschermt glazen oppervlakken langdurig tegen het aanhechten van alle soorten vuil en vlekken. Hierbij kunt u denken aan vuil en vlekken van bomenhars, vogeluitwerpselen, zure regen of klakaanslag. De Beschermer maakt de glazen oppervlakken zoals tafelbladen, moeiteloos water- en vuilafstotend en helpt om het nieuwe en schone uiterlijk van het glas langer te behouden.

Specificaties: Golden Care Glas Beschermer

  • Naam: Glas Beschermer
  • PLU: 1065204
  • Merk: Golden Care
  • Geschikt voor: Het beschermen van glazen oppervlakken
  • Inhoud: 0,5 liter

Recensie: Golden Care Glas Beschermer

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief