Familiedag bij De Wit Schijndel op zondag 10 juni van 12 - 17 uur!Meer info

GOK Gasdrukstabilisator

Op voorraad

64,95

57,50

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: GOK Gasdrukstabilisator

Deze gasdrukstabilisator van GOK reduceert de gasdruk van 50 mbar naar 30 mbar en zorgt zo dat 30 mbar apparatuur kan worden geïnstalleerd in een 50 mbar gasinstallatie.

U gebruikt deze stabilisator als u een nieuw gastoestel voor uw caravan of camper aanschaft waarvan de benodigde gasdruk verschilt met de aangeboden gasdruk.

Nieuwe apparaten zoals een kachel, koelkast en komfoor zijn sinds 2002 werkzaam op 30 mbar gasdruk. De gasdrukstabilisator zorgt dat u deze apparatuur toch kunt aansluiten als de rest van uw gasinstallatie op 50 mbar werkt. U hoeft dan verder niets aan uw gasinstallatie te veranderen en het nieuwe apparaat krijgt de juiste gasdruk.

Specificaties: GOK Gasdrukstabilisator

  • Naam: Gasdrukstabilisator
  • PLU: 1008370
  • Merk: GOK
  • Gewicht: ± 345 gram
  • Gasdruk: Reduceert een inlaatdruk van 50 mbar naar een uitlaatdruk van 30 mbar
  • Capaciteit: 1,5 kg/h
  • Ingang: 8 mm knelkoppeling
  • Uitgang: 8 mm knelkoppeling
  • Afblaasbeveiliging: Exclusief
  • Inclusief: inclusief 8mm knelkoppelingen ( in- en uitgang )

Recensie: GOK Gasdrukstabilisator

Schrijf een review.

Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief