2e pinksterdag 21 mei zijn wij open van 10 - 17 uur!Meer info

GOK Drukregelaar universeel 50 mbar

(1)
Op voorraad

9,25

8,99

Leverbaar binnen 1-3 werkdagen

De meeste artikelen zijn bij ons voorradig, tenzij anders vermeld. Voorradige producten die u bestelt ontvangt u thuis binnen 1-3 werkdagen.

Ruilen binnen 14 dagen

Bent u niet tevreden met uw bestelling? Dan heeft u na ontvangst 14 dagen bedenktijd om uw bestelling te retourneren. Op het retourneren van bestellingen zijn onze voorwaarden van toepassing, kijk voor meer informatie naar onze veelgestelde-vragen.

Gratis verzending vanaf € 50,- in NL en BE

Wilt u de bestelling op het door u gekozen adres laten bezorgen, dan zijn hierop verzendkosten van toepassing. Bij artikelen tot 30 kg zijn de verzendkosten € 5,95. Komt het bedrag van uw bestelling boven de € 50,- dan wordt uw bestelling gratis verzonden. Bij artikelen met een gewicht boven 30 kg of afwijkende afmetingen wordt er € 29,95 aan verzendkosten in rekening gebracht, ongeacht het aankoopbedrag. Als u de bestelling ophaalt in onze winkel in Schijndel is er uiteraard geen sprake van verzendkosten.

Veilig betalen

Uw bestelling is bij ons in goede handen. U kunt betalen via MultiSafepay, een veilige internetkassa met meerdere betaalmogelijkheden. Bij het afrekenen van uw bestelling kunt u kiezen voor betaling via iDEAL, Creditcard, PayPal en bankoverschrijving.

Productinformatie: GOK Drukregelaar universeel 50 mbar

Deze universele drukregelaar van 50 mbar van GOK is geschikt voor aansluiting op propaanflessen. DIN en Shell flessen 0410012 tot en met 0410017B kunnen gebruik maken van deze drukregelaar. De universele drukregelaar van 50 mbar van GOK heeft een universele aansluiting en een capaciteit van 1 kg per uur. De werkdruk is 30 en 50 mbar. Een drukregelaar koppelt een gasfles aan de gasinstallatie en zorgt voor een constante en juiste druk op de aangesloten apparatuur. De reguliere druk op een gasfles is bij 15 gr. C circa 7 bar. Dat is te hoog en bovendien onregelmatig en dat levert problemen in de aangesloten apparatuur op. Daarom is een drukregelaar nodig.

Niet toegestaan in voertuigen

Sinds 2002 is een Europese norm van kracht waarin afgesproken is dat 30 mbar voor gasinstallaties in voertuigen geldt. Gasinstallaties die daarvoor gemaakt zijn kunnen zowel 30 als 50 mbar zijn. Dit product is niet toegestaan om in voertuigen en boten gebruikt te worden. Deze gasdrukregelaar heeft een 1/4 inch linkse aansluiting en is voorzien van een overdrukbeveiliging via het ventiel.

Specificaties: GOK Drukregelaar universeel 50 mbar

 • Naam: Drukregelaar universeel 50 mbar
 • PLU: 1152894
 • Merk: GOK
 • Materiaal: Metaal
 • Gewicht: 200 gr
 • Afmetingen: 12 x 6,7 x 3 cm (l x b x h)
 • Gasdruk: 50 mbar
 • Bijzonderheden: 1/4 inch linkse aansluiting

Recensie: GOK Drukregelaar universeel 50 mbar

 • Drukregelaar
  Otto, 20-06-2016
  Drukregelaar is niet duur, maar kwaliteit schroefdraad niet al te best. Let er daarom op dat de slang er goed op zit, anders, zoals in mijn geval, draai je de schoefdraad kapot.
  Algemene indruk:
  Prijs - kwaliteit:
  Gebruiksgemak:
Schrijf uw recensie
Voorwaarden
Nieuwsbrief